Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ο Β. Μπολάνος επανεκλέχθηκε πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ


E-mail Εκτύπωση PDF

Ο Δήμαρχος της Χιμάρας Βασίλης Μπολάνος ώντας ο μοναδικός υποψήφιος επανεκλέχθηκε στην θέση του Προέδρου του Γενικού Συμβουλίου της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ. Η Γενική Συνδιάσκεψη της οργάνωσης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 29 Ιανουαρίου στους Αγίους Σαράντα με την συμμετοχή 400 περίπου αντιπροσώπων.

Την Συνδιάσκεψη χαιρέτησαν πολιτικοί από την Ελλάδα. Από το ΠΑΣΟΚ παραβρέθηκαν οι βουλευτές Αθηνών Λ. Μίχας, ο βουλευτής Ιωαννίνων Μ. Παντούλας και η Ειδική Γραμματέας Κοινωνικής Ένταξης κ. Δημητρακοπούλου. Τη Νέα Δημοκρατία εκπροσώπησε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και Αναπληρωτής Τομεάρχης Εξωτερικών κ. Κ. Γκιουλέκας.
Μετά τον απολογισμό της τριετίας από το κ. Μπολάνο, ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του κ. Μίχα εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, του κ. Γκιουλέκα εκ μέρους της ΝΔ, του Γενικού Πρόξενου Αργυροκάστρου κ. Ριζόπουλου, του προέδρου του ΚΕΑΔ κ. Ντούλε, του Προέδρου των Ελληνοβλάχων Αλβανίας κ. Θ. Πότση, του Προέδρου των Ελλήνων Έπαρχων κ. Η. Νταλιάνη, του κ. Δημήτρη Περδίκη ενώ εκ’ μέρους των 60 συνέδρων από την Ελλάδα χαιρέτησε ο κ. Γ. Τζουμάκας.
Χαιρετιστήρια επιστολή έστειλε και η Βουλή των Ελλήνων, μέσω του Α’ Αντιπροέδρου κ. Γρ. Νιότη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου