Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι αποφασίσαμε, όπως το γνωρίζετε οι πιο πολλοί, να επισκευάσουμε την αίθουσα του χωριού μας (την σάλα). Πιστεύουμε ότι είναι αναγκαία και χρήσιμη για το χωριό μας.
Γι’ αυτό τον σκοπό ξεκινήσαμε έναν αγώνα και σας θέλουμε όλους συμπαραστάτες. Συγκεκριμένα ο Σύλλογος  Πωγωνησίων Θεσσαλονίκης, που τον ευχαριστούμε θερμά μας χάρισε τα έσοδα του φετινού χορού τους που ανέρχεται στο ποσό των 800 ευρώ. Επίσης ο κ. Βαγγέλης  Γούσιας (καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων) μας χάρισε μια καταγραφή του, από το Αντάμωμα   των Πωγωνησίων  στην Τσιάτιστα το 2010. Εμείς τη συγκεκριμένη καταγραφή την κάναμε ένα DVD  γι  αυτό τον σκοπό.  Μαζέψαμε από τα DVD γύρω στα 500 ευρώ.
Όπως γνωρίζετε καλά όλοι τα λεφτά αυτά που μαζέψαμε δεν φτάνουν, γι αυτό ζητάμε την βοήθεια όλων σας. Έχουμε ανοίξει ένα κοινό λογαριασμό που βάλαμε αυτά τα λεφτά στην τράπεζα Πειραιώς (Αρ. λογ. 5410-051876-816)κ ζητάμε από όλες τις οικογένειες του χωριού, τους φίλους του χωριού και όποιος άλλος επιθυμεί να συνεισφέρει ότι έχει ευχαρίστηση.
Σας κάνουμε γνωστό επίσης ότι θα σας ενημερώνουμε μηνιαίως στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα του χωριού μας για την κίνηση του συγκεκριμένου λογαριασμού ( καταθέσεις από όποιον γίνεται και αναλήψεις  για ποιο σκοπό).
Ελπίζουμε όπως όλοι ανταποκριθήκατε στην κατασκευή της εκκλησίας το ίδιο να κάνετε και για την αίθουσα και σας υποσχόμαστε ότι το επόμενο αντάμωμα των Μαυρορυτών θα γίνει στη Ράχη στα εγκαίνια της Σάλας.
(Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.  6979662121 Γ. Βλάχος, 6945767645 Γ. Ράφτης.) 

1 σχόλιο:

  1. Synxaritiria proedre gia tin protovoulia pou pernete.Oloi tha synisferoume gia tin prospatheia ayth.Gia ta egkainia tha mas yposxetheis Mero me Kalogero??? Euxaristw. Fanis Krongkos

    ΑπάντησηΔιαγραφή