Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΕΖΑΝΗ αναγνωρίζει «Μακεδονική» εθνότητα στην Αλβανία!



Ξεκάθαρα άνθρωπος των Αλβανών η εξ Αργυροκάστρου καταγόμενη Κωνσταντίνα Μπεζιάνη, η οποία τυγχάνει πρόεδρος για τα δικαιώματα των μειονοτήτων που έχει συστήσει η Αλβανία. Με αυτόν τον τίτλο της τελικά η λεγάμενη έδωσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στους εν Ελλάδι εγκάθετους της σκοπιανής προπαγάνδας για να πανηγυρίζουν, ισχυριζόμενοι ότι "εκπρόσωπος της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, σε κυβερνητικό όργανο, αναγνωρίζει "μακεδόνες της Αλβανίας". Η δήλωση, απόδειξη γενιτσαρισμού, είναι η ακόλουθη : " ένα από τα καθήκοντα μου είναι να μεταφέρω στον Πρωθυπουργό όλα τα θέματα τα οποία προκύπτουν από και για τις μειονότητες. 
  Είμαι εδώ για να ακούω τα προβλήματα τους και να προσπαθώ για τα συμφέροντα τους. Ευχαριστώ το θεό που η κυβέρνηση μας έδωσε τη δυνατότητα να μπορούμε να δηλώσουμε την εθνικότητα μας, τη γλώσσα μας και τη θρησκεία μας στην οποία πιστεύουμε. Όλοι μας πρέπει να υποστηριζόμαστε. Επίσης μεγάλες ευχαριστίες προς όλες τις οργανώσεις οι οποίες κατέθεσαν τις πολιτικές τους θέσεις και σκέψεις και όπου αναφέρονται τα ονόματα όλων των μειονοτήτων, ελληνική, αρβανίτικη, βλάχικη, μαυροβουνο-σέρβικη, μακεδονική κ.α".
Το θέμα τσίμπησε αμέσως το προπαγανδίστικο έντυπο των γυφτοσκοπιανών "ΝΌΒΑ ΖΟΡΑ" που επικοινώνησε με τον πρόεδρο του κόμματος των " Μακεδόνων της Αλβανίας", Έντμοντ Τέμελκο. Τι δήλωσε μεταξύ άλλων? .." εδώ στην Αλβανία Μακεδόνες και Έλληνες ζούμε αρμονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Υπάρχει μεγάλος αλληλοσεβασμός και αμοιβαία αναγνώριση. Από πάντα μας δέχονταν και μας αποκαλούσαν Μακεδόνες και εμείς επίσης τους δεχόμασταν και τους αποκαλούσαμε Έλληνες. Το ιδιο θα έπρεπε να συμβαίνει και στην γειτονική Ελλάδα η οποία περηφανεύεται για τη δημοκρατία και το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.." . Η γένους θηλυκού γενίτσαρος έθεσε και θέμα Αρβανιτών και Βλάχων με τις δηλώσεις της. Είναι ή δεν είναι άνθρωπος κάθε είδους εχθρικής προπαγάνδας? Ας επιληφθούν τα αδέρφια μας στη Β. ήπειρο.

Το άρθρο είναι της εφημερίδας «Στόχος», Ημ. 6/1/2011 με τίτλο:
ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΓΕΝΟΥΣ ΘΥΛΗΚΟΥ - ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΕΖΑΝΗ! ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου